Welkom bij het H2O Showteam.

Xtreme Marine Sports biedt u ook spectaculaire shows aan onder de naan H2O Showteam voor uw evenement, opening of andere gelegenheid.

Hierin spelen de Flyboarder Alex Swamipersad die op wereld cup niveau Flyboard en Europees kampioen Freestyle Jetski Niels Willems een centrale rol.

 

Onze shows geven wij zowel overdag als s’avonds en over de hele wereld.

 

De avond shows worden meestal gedaan in LED pakken in combinatie met fakkels en/of vuurwerk. 

Dit zorgt bij de meeste mensen voor het echte wauw effect omdat dit er waanzinnig uitziet op het water. 

 

De prijs van een show is afhankelijk van uw wensen, afstand, aantal shows en de duur van de shows.

 

Meerdere shows op een dag of meerdere dagen achter elkaar is uiteraard ook mogelijk net zoals meerdere flyboarders of jetskiers voor uw show. 

Deze prijzen zijn bespreekbaar en maken hier indien gewenst een passende offerte voor. 

Belangrijk voor ons is dat het water minimaal 2 meter diep is voor een veilige show en wij te water kunnen of kunnen worden gelaten doormiddel van hijsmateriaal.

Laatst genoemde kunnen wij natuurlijk ook zelf regelen indien nodig. 

Iedereen kan op een flyboard staan en wat zwaaien maar een echte show geven met acrobatische stunts en tegelijkertijd spelen met het publiek is een vak apart.

 

Wij hebben sinds 2014 ervaring met flyboardshows en werken dan ook alleen maar met professionele flyboarders die in de wereldtop vliegen en staan.

Ons team heeft onder andere al shows in Dubai, Rusland, Turkije, Frankrijk, Monaco, Nederland, België, Duitsland, Indonesië en Mauritius gedaan.

Spektakel en show is dan 100% zeker gegarandeerd! 

 

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden wat wij misschien voor u kunnen betekenen bel of mail ons dan vrijblijvend voor meer informatie.

Logo2019

Official Zapata Experience Center

777.png